Sari la conținut
ALEGE AMBALAJUL DE CARE AI NEVOIE! ALEGE SMART!
ALEGE AMBALAJUL DE CARE AI NEVOIE! ALEGE SMART!

Despre Noi

Bine ați venit la TotalPack, un furnizor de vârf de soluții de ambalare inovatoare pentru afaceri de toate dimensiunile.

Misiunea Noastră

La TotalPack, misiunea noastră este de a furniza produse și servicii de ambalare de înaltă calitate care protejează și îmbunătățesc produsele clienților noștri, în timp ce îndeplinesc cerințele lor unice și depășesc așteptările lor.

Experiența Noastră

Cu peste 5 ani de experiență în industria ambalajelor, am dezvoltat o expertiză profundă în proiectarea, fabricarea și furnizarea unei game largi de soluții de ambalare. Echipa noastră de profesioniști calificați combină cunoștințele din industrie, tehnologia de vârf și un angajament pentru excelență pentru a furniza soluții superioare de ambalare.

Produsele Noastre

  • Cutii din carton personalizate
  • Ambalaje flexibile
  • Ambalaje de protecție din spumă
  • Tavite termoformate
  • Recipiente rigide din plastic
  • Etichete și soluții de tipărire

Abordarea Noastră

La TotalPack, credem în colaborarea strânsă cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor specifice de ambalare. Lucrăm împreună cu ei de la faza de proiectare inițială până la livrare, asigurându-ne că furnizăm soluții de ambalare care se aliniază cu brandul lor, cerințele produselor și considerațiile logistice.

Angajamentul Nostru

Angajamentul nostru față de calitate, fiabilitate și satisfacția clienților ne deosebește. Respectăm procese riguroase de control al calității pentru a ne asigura că fiecare produs de ambalare care părăsește facilitățile noastre îndeplinește cele mai înalte standarde de durabilitate și funcționalitate. Ne străduim, de asemenea, să oferim servicii excelente pentru clienți, livrări la timp și prețuri competitive.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, cereri de informații sau doriți să discutați despre nevoile dvs. de ambalare, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de mai jos:

Email: office@totalpack.ro

Telefon:

+40 720 482 484

+40 725 860 912

Adresă: Str. Sperantei 3J Dudu Romania