Sari la conținut
ALEGE AMBALAJUL DE CARE AI NEVOIE! ALEGE SMART!
ALEGE AMBALAJUL DE CARE AI NEVOIE! ALEGE SMART!

Politica Retur

1. Politica Generală de Retur

1.1 La TotalPack, ne dorim să vă asigurăm că sunteți pe deplin mulțumit de achizițiile dvs. Cu toate acestea, în cazul în care nu sunteți complet satisfăcut cu un produs achiziționat de pe site-ul nostru, vă oferim o politică de retur în anumite condiții.

2. Termenul de Retur

2.1 Aveți dreptul de a returna un produs achiziționat de pe site-ul nostru în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia.

3. Produse Excluse de la Retur

3.1 Anumite produse pot fi excluse de la politică de retur din motive de igienă sau siguranță. Acestea includ, dar nu se limitează la produsele consumabile sau produsele personalizate. Vă rugăm să verificați pagina produsului pentru informații specifice cu privire la posibilitatea de retur.

4. Procesul de Retur

4.1 Pentru a iniția un proces de retur, vă rugăm să ne contactați la adresa office@totalpack.ro și să furnizați următoarele informații:

a) Numărul comenzii.

b) Numele și descrierea produsului pe care doriți să îl returnați.

c) Motivul pentru care doriți să returnați produsul.

4.2 După ce primim solicitarea dvs. de retur, vă vom furniza instrucțiuni suplimentare privind procesul de retur, inclusiv adresa de expediere.

4.3 Vă rugăm să ambalați produsul în mod corespunzător și să îl trimiteți la adresa indicată în conformitate cu instrucțiunile noastre.

5. Costurile de Retur

5.1 Costurile de returnare a produselor revin în general cumpărătorului, cu excepția cazului în care produsul este defect sau a fost expediat greșit. În aceste cazuri, ne vom asuma costurile de returnare.

6. Starea Produselor Returnate

6.1 Produsul returnat trebuie să fie în starea originală, cu ambalajul original și toate accesoriile inițiale incluse. Produsele deteriorate sau incomplete pot fi supuse unor taxe de restituire sau pot fi refuzate pentru retur.

7. Procesarea Rambursării

7.1 După ce primim și inspectăm produsul returnat, vom procesa rambursarea în termen de 14 zile lucrătoare. Rambursarea va fi efectuată utilizând metoda de plată inițială utilizată pentru achiziție.

8. Contact

8.1 Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre politica noastră de retur, vă rugăm să ne contactați la adresa office@totalpack.ro.

Aceasta este Politica noastră de Retur pentru TotalPack. Vă rugăm să o citiți cu atenție înainte de a efectua o achiziție de pe site-ul nostru. Vă încurajăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la procesul de retur.