Sari la conținut
ALEGE AMBALAJUL DE CARE AI NEVOIE! ALEGE SMART!
ALEGE AMBALAJUL DE CARE AI NEVOIE! ALEGE SMART!

Politica Confidentialitate

1. Introducere

1.1 Bine ați venit pe site-ul TotalPack. Această Politică de Confidențialitate are scopul de a vă informa cu privire la colectarea, utilizarea și protejarea informațiilor dvs. personale pe site-ul nostru.

1.2 Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu aceste practici, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Informații colectate

2.1 Colectăm informații personale pe care le furnizați voluntar în timpul înregistrării, creării unui cont sau efectuării unei comenzi. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la:

a) Numele dvs.

b) Adresa de e-mail.

c) Adresa de livrare.

d) Numărul de telefon.

e) Informații de plată (de exemplu, numărul de card de credit).

2.2 De asemenea, colectăm automat informații non-personale, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, sistemul de operare și paginile vizitate pe site-ul nostru, în scopuri de analiză și îmbunătățire a serviciilor noastre.

3. Utilizarea informațiilor

3.1 Utilizăm informațiile dvs. personale în următoarele scopuri:

a) Procesarea comenzilor și livrarea produselor sau serviciilor solicitate.

b) Comunicarea cu dvs. privind comenzile, întrebările sau solicitările dvs.

c) Personalizarea experienței dvs. pe site-ul nostru.

d) Analiza utilizării site-ului nostru și îmbunătățirea serviciilor noastre.

e) Protejarea drepturilor noastre și prevenirea fraudelor.

4. Divulgarea informațiilor

4.1 Nu vom dezvălui informațiile dvs. personale unor terți, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a vă furniza serviciile solicitate sau în conformitate cu legea.

4.2 În cazul în care colaborăm cu terți, vom lua măsuri pentru a ne asigura că aceștia respectă standardele de confidențialitate și protecție a datelor.

5. Securitatea informațiilor

5.1 Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și luăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau divulgarea acestora.

6. Drepturile dvs.

6.1 Aveți dreptul de a accesa, rectifica sau șterge informațiile dvs. personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări privind confidențialitatea, vă rugăm să ne contactați la adresa office@totalpack.ro.

7. Actualizări la Politica de Confidențialitate

7.1 Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe această pagină, astfel încât să puteți fi la curent cu modificările. Prin continuarea utilizării site-ului nostru după aceste modificări, vă exprimați acordul cu noua politică.

Aceasta este Politica noastră de Confidențialitate pentru TotalPack. Vă încurajăm să o citiți cu atenție și să o revizuiți periodic pentru a fi la curent cu orice modificări.