Sari la conținut
ALEGE AMBALAJUL DE CARE AI NEVOIE! ALEGE SMART!
ALEGE AMBALAJUL DE CARE AI NEVOIE! ALEGE SMART!

Termeni si conditii

1. Introducere

1.1 Bine ați venit pe site-ul TotalPack. Acești Termeni și Condiții stabilesc regulile și condițiile de utilizare a site-ului nostru și a serviciilor oferite de TotalPack.

1.2 Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Contul dvs.

2.1 Pentru a efectua achiziții sau a utiliza serviciile noastre, puteți fi obligat să creați un cont și să furnizați informații personale. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității contului dvs. și a parolei și sunteți de acord să notificați imediat TotalPack despre orice utilizare neautorizată a contului dvs.**

3. Comenzi și Plăți

3.1 Comenzile plasate pe site-ul nostru sunt supuse disponibilității produselor și la acceptarea noastră. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula orice comandă în orice moment.

3.2 Prețurile produselor și serviciilor noastre pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă.

3.3 Plățile trebuie să fie efectuate în moneda specificată pe site și pot fi procesate prin metodele de plată disponibile pe site.

4. Livrarea și Retururile

4.1 Livrarea produselor va fi efectuată conform informațiilor specificate în comanda dvs. și în termenul indicat. TotalPack nu este responsabil pentru întârzieri sau pierderi cauzate de transportatori terți.

4.2 Politica noastră de retur este specificată în secțiunea dedicată a site-ului nostru și trebuie citită cu atenție înainte de efectuarea unei comenzi.

5. Drepturile de Autor și Proprietatea Intelectuală

5.1 Conținutul site-ului nostru, inclusiv texte, imagini, logo-uri, mărci comerciale și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind drepturile de proprietate intelectuală și nu pot fi utilizate fără permisiunea noastră scrisă.

6. Limitarea Răspunderii

6.1 TotalPack nu este responsabil pentru orice daune directe, indirecte sau consecințiale cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru sau de produsele și serviciile noastre.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

7.1 Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe această pagină, astfel încât să puteți fi la curent cu modificările. Prin continuarea utilizării site-ului nostru după aceste modificări, vă exprimați acordul cu noii termeni.

Acești Termeni și Condiții reprezintă acordul integral între dvs. și TotalPack cu privire la utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre. Vă recomandăm să citiți acești Termeni și Condiții cu atenție și să îi revizuiți periodic pentru a fi la curent cu orice modificări.